O nama


Teretana & Fitness klub ATHLETIC

Aerobik Klub Athletic  je ekskluzivni fitnes centar napravljen po svjetskim standardima, koji nudi najsavremenije uslove za trening, relaksaciju, skidanje suvišnih kilograma, oblikovanje tijela, povećavanje mišićne mase, izgradnju proporcionalne i simetrične mišićne strukture, kako vrhunskim sportistima, tako i početnicima - rekreativcima svih starosnih grupa. Osnovan je 15. oktobra 2012. godine. 

Klub Athletic se nalazi u Ulici Dr. Vukašina Markovića 112 (zgrada Benetonka kod Krivog mosta), preko puta Dječije bolnice. Ispred i iza zgrade nalazi se veliki parking.

Teretana se prostire na 500 m2 i opremljen je najsavremenijom opremom proizvođača Technogym. Osim sprava za body building, Teratana Athletic  posjeduje i profesionalne mašine  jednog od  najkvalitetnijih proizvođača za kardio program.

Teretanu čine prijemni dio, svlačionice sa četiri tuš kabine i ormarići za garderobu, kao i sala za grupne treninge od 90 m2. Higijenu držimo na najvišem mogućem nivou, kako bi boravak i trening u teretani svakom članu bio ugodan. Sistem za ventilaciju koji imamo obezbjeđuje dovoljno kiseonika, slično vježbanju u prirodnim uslovima.

Veliki akcenat stavljamo na individualni pristupu svakom članu pod stručnim nadzorom sertifikovanih trenera. Kontrolisani trening na osnovu analize Vaših tjelesnih sposobnosti sprečava zdravstvene deficite i poboljšava opšti kvalitet života.

Ako želite da postanete član Teratane Athletic i ostvarite svoje snove, dobro se zabavite i relaksirate,  naš stručni tim je Vama na usluzi.

Radno vrijeme:
Radnim danima i subotom 08 – 22 h
Nedeljom 10 – 18 h.